Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

karoldzwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z ściągnięciem gry Rome 2. Wszystko idzie ładnie aż do 95-97% i nagle koniec. Nie ściąga się, automatycznie się stopuje itd. Mój kolega kupił dokładnie od tego samego dysrybutora co ja i mu działa. proszę o niezwłoczną pomoc. PS to jest moje pierwsze zetkięcie z tego typu problemem. :/

Opublikowano

Witam mam problem z ściągnięciem gry Rome 2. Wszystko idzie ładnie aż do 95-97% i nagle koniec. Nie ściąga się, automatycznie się stopuje itd. Mój kolega kupił dokładnie od tego samego dysrybutora co ja i mu działa. proszę o niezwłoczną pomoc. PS to jest moje pierwsze zetkięcie z tego typu problemem. :/

To wina serwerów Steam. Gdy pobierasz grę podzielona jest ona na małe pakiety wysyłane z różnych serwerów. Widać któryś z serwerów jest obciążony lub wyłączony. Czasami warto zmienić lokalizacje na Niemcy i pobierać z niemieckich serwerów.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Niestety nie pomogło próbowałem na kilu serverach od polskiego przez niemicki do armerykańskiego. :/

Mam też taki bug, że jak wchodze ściąganie się rozpoczyna i ściąga sie około 3 sec z normalną prendkością. (po restarcie steama).

Dobra udało się dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...